fbpx

Emendo Oy

Saunominen ja hyvinvointi on meille sydämenasia ja haluammekin tuotteidemme avulla tarjota hyvää oloa ja rentoutumista. Kehitämme tuotteita, joiden avulla on mahdollista irtautua arjesta ja kiireestä sekä nauttia rentouttavista sauna- ja hemmotteluhetkistä.

Suomalainen sauna- ja hyvinvointialan yritys

Emendo on perustettu vuonna 1986 ja olemme siitä lähtien tarjonneet laadukkaita ja hyvää oloa tuovia tuotteita. Nykyiseen tuotevalikoimaamme kuuluu laaja valikoima sauna- ja hyvinvointituotteita.


Saunatuotteissa kehitämme ja markkinoimme tuotteita kahdella eri brändillä, Emendo ja KOLO Sauna. KOLO- valikoiman tuotteisiin voit tutustua www.kolosauna.fi.

 

Emendo on latinaa ja tarkoittaa ”parantaa”. Logomme kuvaa sekä eteerisen öljyn pisaraa että kasvien lehtiä. Tällä haluamme viestiä tuotteidemme luonnonmukaisuudesta ja meille onkin tärkeää kehittää sekä nykyisiä että uusia tuotteita vastuullisesti ja luonnonmukaisesti:

 

  • Kehitämme tuotteita luonnollisista raaka-aineista ja käytämme aitoja 100% eteerisiä öljyjä tuotteissamme.
  • Valmistamme Suomessa kaikki sauna- ja löylytuoksut, saunahunajat, kasvojen- ja vartalonhoitotuotteet sekä jalkojenhoitotuotteet.
  • Saunatekstiilimme ja vehnätyynymme täyttävät Öko-Tex, BCI sekä European Flax- sertifikaattien vaatimukset. Materiaalina käytämme 60% pellavaa ja 40% puuvillaa. Tämä koostumus tuntuu miellyttävältä iholla ja tekee tuotteista kestäviä ja pitkäikäisiä.
  • Lisäämme jatkuvasti uusiutuvien ja kierrätettyjen materiaalien osuutta tuotteissamme ja pakkauksissamme. Suurin osa käyttämästämme pakkausten puupohjaisesta materiaalista on FSC-sertifioitua.

 

Tuotteitamme on saatavilla ympäri Suomen marketeista, halpakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista sekä apteekeista.

 

Olemme Suomen pakkauskierrätys RINKI Oy:n jäsen.

 

Haluamme toivottaa kaikille nautinnollisia sauna- ja hemmotteluhetkiä!

Ota yhteyttä

Tilaukset ja neuvonta

Toimitusjohtaja
Myynti ja markkinointi

Teemu Finne

Myynti- ja markkinointikoordinaattori

Maarit Aro

Tuotepäällikkö

Johanna Backman

Tuotanto- ja ostojohtaja

Timi Finne