fbpx

Emendo Oy

Saunominen ja hyvinvointi on meille sydämenasia ja haluammekin tuotteidemme avulla tarjota hyvää oloa ja rentoutumista. Kehitämme tuotteita, joiden avulla on mahdollista irtautua arjesta ja kiireestä sekä nauttia rentouttavista sauna- ja hemmotteluhetkistä.

Suomalainen sauna- ja hyvinvointituotteisiin keskittynyt yritys

Emendo Oy on suomalainen sauna- ja hyvinvointituotteisiin keskittynyt yritys.


Meille on tärkeää kehittää uusia ja mielenkiintoisia tuotteita käyttämällä luonnonmukaisia raaka-aineita ja materiaaleja. Saunatuotteemme ovat olleet markkinoilla yli kaksikymmentä vuotta ja ne ovat tulleet tunnetuksi koivunlehti-ilmeestään. Saunatuotteissa olemme Suomen markkinajohtaja. Wellness-tuotteista suosituiksi ovat nousseet mm. Himalaja-sarjan tuotteet sekä ihanat vehnätyynyt.

 

Toiminnassamme tärkeää on raaka-aineiden perusteellinen tunteminen ja tarkka laadunvalvonta sekä ympäristöystävällisyys. Käytämme tuotteissamme raaka-aineena mahdollisimman paljon 100% eteerisiä öljyjä sekä tutkimme jatkuvasti mahdollisuuksia hyödyntää yhä enemmän uusiutuvia, kierrätettyjä ja kierrätettäviä materiaaleja.


Tuotteitamme on saatavilla ympäri Suomen marketeista, halpakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista sekä apteekeista.
Olemme Suomen pakkauskierrätys RINKI Oy:n jäsen.


Emendo Oy omistaa myös saunatarvikebrändi Kolo Saunan. 

www.kolosauna.fi

Ota yhteyttä

Tilaukset ja neuvonta

Toimitusjohtaja
Myynti ja markkinointi

Teemu Finne

Toimistoassistentti


Linda Swahn

Tuotepäällikkö

Johanna Vuorinen

Tuotanto- ja ostojohtaja

Timi Finne