Rekisterin nimi
Emendo -asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä
Emendo Oy
Kauppapuistikko 25
65100 Vaasa
Sähköposti: myynti@emendo.fi
Y-tunnus: 0183192-2

Yhteyshenkilö
Teemu Finne
Emendo Oy
Kauppapuistikko 25
65100 Vaasa
Sähköposti: teemu.finne@emendo.fi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietoja käytetään verkkopalvelun tarjoamiseksi asiakkaille sekä asiakassuhteen hoitamiseksi. Tietoja käsitellään asiakkaan ja palveluntarjoajan väliseen asiakassuhteeseen, sivuston käyttöön tai asiakkaan erilliseen nimenomaiseen suostumukseen perustuen.

Rekisterin tietosisältö
Nimi, yritys, y-tunnus, sähköpostiosoite, puhelinnumero, yrityksen osoite, kotisivun verkko-osoite, tilatut tuotteet ja palvelut

Säännönmukaiset tietolähteet
Käyttäjän itsensä antamat tiedot ja yrityksen julkiset rekisteritiedot.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille kolmansille osapuolille.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja ei siirretä säännönmukaisesti EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Tietojen suojauksen periaatteet
Tiedot on suojattu monimutkaisilla salasanoilla, palomuureilla ja muilla tavanomaisilla tietoturvatoimenpiteillä tietomurtoja ja palvelunestohyökkäyksiä vastaan. Tiedot sijaitsevat fyysisesti tarkkaan vartioidussa palvelinsalissa EU:n alueella. Kaikkea pääsyä henkilötietoon valvotaan hyvien tapojen mukaisesti.
Tietokantaan on pääsy vain Emendo Oy:n työntekijöllä. Henkilötietoja säilytetään tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Rekisteristä ei tehdä fyysisiä kopioita eikä aineistoa käsitellä manuaalisesti.

Asiakkaan oikeudet
Asiakkaalla on oikeus pyytää omat tietonsa nähtäväksi ja vaatia virheellisten korjaamista. Asiakkaan pyynnöstä häntä koskevat tiedot voidaan poistaa rekisteristä, mikäli lainsäädäntö ei sitä estä (esim. kirjanpitolaki). Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille suoramarkkinointia varten, mutta henkilötietolain mukaisesti asiakkaalla on oikeus erikseen kieltää tietojen luovutus.

Evästeiden (cookies) käyttö
Sivustomme käyttää evästeitä (Cookies) pystyäkseen parantamaan sivuston laatua ja tekemään siitä entistä käyttäjäystävällisemmän. Tallennettavat tiedot on anonymisoitu aina kun se on mahdollista. Voit halutessasi estää evästeet verkkoselaimen asetusvalikossa – tässä tapauksessa et voi kuitenkaan hyödyntää sivujamme täysin.
Monien muiden sivustojen tapaan tallennamme käyttäjistä seuraavia tietoja: IP-osoite, selaintyyppi, käyttöjärjestelmä, tulo- ja lähtösivut, palveluntarjoaja, päivämäärä- ja aikatiedot sekä sivustomme sisällä vieraillut sivut. Emme koskaan yhdistä tietoja siten, että niistä paljastuisi asiakkaan identiteetti vaan tietoja käsitellään koko asiakaskannan pohjalta palvelun laadun parantamiseksi.
Evästeitä voidaan käyttää myös kävijäseurantaan, analytiikkaan ja mainonnan kohdentamiseen. Näitä tietoja ei käsitellä niin, että kävijä voidaan tunnistaa.

3. osapuolen palvelut ja Privacy Shield
Käyttämämme 3. osapuolen toimijat ovat sitoutuneet toimimaan vastuullisesti, hyvien käytäntöjen ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Laskutukseen ja kirjanpitoon käytämme Netvisor-palvelua. Kotisivujen ylläpitäjänä toimii laine.info
Mikäli käytämme EU:n ulkopuolisia palveluita, käytämme ainoastaan Privacy Shield -sertifioituja palveluntarjoajia, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan EU:n tietosuoja-asetusta allekirjoittamalla Privacy Shield -sopimuksen. Tällaisia palveluita ovat mm. Google Analytics ja Mailchimp.
Emme luovuta henkilötietoja säännönmukaisesti käytettäväksi kolmansille osapuolille.

Tiedottaminen tietomurroista
Tiedotamme mahdollisista tietomurroista kaikille asianosaisille ja tietosuojaviranomaiselle tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Mahdolliset muutokset
Palvelumme ja lainsäädäntö kehittyy jatkuvasti, joten pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen ilmoitetaan asiakkaille ehtojen päivityksen yhteydessä.