Wellness tarkoittaa hyvää oloa ja hyvinvointia

Ovatko hartiasi ja niskasi jännittyneet? Teetkö paljon töitä tietokoneella? Apu löytyy Emendon vehnätyynystä. Lämmitä vehnänjyvistä valmistettu tyyny mikrossa tai uunissa, aseta hartioillesi ja rentoudu. Hierontarullan kanssa käytettynä vieläkin tehokkaampi rentoutumisvaikutus.


Kaipaavatko jalkapohjasi täysremonttia? Näin se sujuu helposti.


Onko etelänmatka tulossa? Muista kuoria vartalosi Himalajan Suolakuorinnalla ennen lähtöäKuorimalla poistat ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa joten rusketuksesta tulee tasaisempi ja se myös pysyy iholla pidempään. Kuorinnan jälkeen Himalajan vartalovoide kosteuttamaan ihoa.


Saunasuihke Magnesium on oivallinen apu mm. suonenvetoihin, kasvukipuihin ja lihas-kramppeihin. Suihkuta tuotetta iholle, hiero kevyesti, anna imeytyä ja huuhtele pois. Mikäli mahdollista, anna suihkeen imeytyä saunassa, sillä saunan lämpö tehostaa magensiumin vaikutusta.


Saunaturvenaamio kasvoille ja vartalolle on luonnollinen tapa hoitaa ihoa. Turpeella on puhdistavia ominaisuuksia ja se myös pehmentää sekä kosteuttaa ihoa, joten naamio sopii kaikille ihotyypeille. Turvenaamio ei vaadi saunan lämpöä, vaan sitä voi käyttää myös perinteisen naamion tavoin.

Haluatko saunailtaan jotain uutta ja extraa? Kokeile Emendon saunaturvetta, pakkaus sisältää 700 g turvetta joka riittää kokovartalohoitoon n. 4 – 6 henkilölle.


Himalajan suolasaippua on erinomainen tuote monen iho-ongelman hoitoon. Himalajan suolalla on puhdistavia ja desinfioivia ominaisuuksia ja sen mineraalit ravitsevat ihoa sekä ylläpitävät ihon kosteustasapainoa. Saippua levittyy kätevästi esim. pesupalleron tai pesukintaan avulla.

Helppokäyttöinen Himalajan jauhesaippua on loistava vaihtoehto atooppiselle ja herkälle iholle. Jauhesaippuaa voi myös käyttää kylpysuolana.