fbpx

Talven odotusta

Talviuutuudet saapuvat myymälöihin lokakuusta alkaen. Tuotteita on saatavana ympäri Suomea hyvinvarustelluissa tavarataloissa ja marketeissa. Tuotteet on suunnattu kaikenikäisille kuluttajille, jotka ovat kiinnostuneita oman mielensä ja kehonsa luonnollisesta hyvinvoinnista.

 

Tänä jouluna ihana Muumi saunakoriste saa seurakseen veikeän Pikku Myy saunakoristeen. Koriste asetetaan saunan lauteille tai ikkunalle. kuppiin tiputetaan 2-6 tippaa saunatuoksua. Saunan lämmössä öljy haihtuu ja levittää hyvää tuoksua.

 

Saunatekstiilipuolella uutuutena tuomme natural pefletti, laudeliina ja saunatyyny, joissa on käytetty 70 % kierrätettyä materiaalia (60 % kierrätettyä pellavaa ja 10 % kierrätettyä puuvillaa), loput 30 % puuvillaa. Tuotteiden tuotekortit on valmistettu 100 % kierrätetystä materiaalista. Pellavatekstiilit imevät hyvin kosteutta ja hylkivät likaa sekä kestävät kovaa kulutusta ja toistuvaa pesua. Tekstiilit valmistetaan naapurimaassa Virossa.

 

Löyly- ja saunatuoksut lisäävät saunomisen nautintoa. Jouluiseen tunnelmaan pääset lisäämällä löylyveteen ihania mausteisia löylytuoksuja: Joulusauna 500 ml, Pipari 500 ml tai vaikkapa Talven lumous 500 ml. Löylytuoksuja lisätään n. 1/2dl kiululliseen vettä (n.3 l) ja käytetään tavallisen löylyveden tapaan. Tuoksut on valmistettu aidoista 100 % eteerisistä öljyistä, eivätkä sisällä synteettisiä hajusteita (parfum).

Suosittelemme myös