fbpx

Saunassa helli itseäsi saunan lämmöllä ja unohda kiire

Ennen saunomista peseydy ja levitä vartalollesi  Emendon saunahunajaa. Anna vaikuttaa saunan lempeässä lämmössä. Hunajassa olevat kiteet sulavat ja sokerit alkavat imeä nestettä ja sen mukana kuona-aineita ihosta. Ihosi puhdistuu tehokkaasti.  Huuhtele pois lämpimällä vedellä. Ihostasi tulee pehmeä. Muista suojata lauteet Emendon pellavaisella pefletillä tai laudeliinalla.

 

Saunomisen tunnelmaa ja nautintoa voit lisätä eteerisistä eli haihtuvista öljyistä valmistetuilla Emendon saunatuoksuilla. Lisää löylykauhallliseen muutama tippa saunatuoksua ja miellyttävä tuoksu leviää pian saunaan. Flunssa-aikana eukalyptus hoitaa ja avaa hengitysteitä.

Erilaiset löylyt saat lisäämällä löylykauhalliseen muutaman tipan Emendon jännittäviä saunatuoksuja Salmiakkia, Savuyrttiä, Appelsiina tai Limeä.

 

Saunassa hiuksia ja päänahkaa suojaa huopainen tai pellava/puuvillainen Emendon saunahattu Jos kärsit päänsärystä saunan jälkeen, kokeile saunahattua. Voit yllättyä iloisesti.

Saunahattu suojaa päätäsi myös pakkasella kylpytynnyrissä.

 

Pään ja niskan tueksi saunan lauteilla voit asettaa Emendon päänalusen. Emendon pehmeä saunatyyny niskan tai selän takana lisää saunomisen nautintoa.

 

Emendon Löylytuoksu Terva sisältää aitoa luonnontervaa. Terva saattaa sisältää saostumia. Ravista pulloa ennen käyttöä. Mahdolliset roiskeet puhdistat alkoholilla tai tahranpoistoaineella, myös Saunatuoksu Eukalyptus on tehokas tahrojen poistoon.

 

Saunaturvenaamio kasvoille ja vartalolle on luonnollinen tapa hoitaa ihoa. Turpeella on puhdistavia ominaisuuksia ja se myös pehmentää sekä kosteuttaa ihoa, joten naamio sopii kaikille ihotyypeille. Turvenaamio ei vaadi saunan lämpöä, vaan sitä voi käyttää myös perinteisen naamion tavoin.

 

Tunnelmaa saunaan tuovat Emendon keraamiset saunakoristeet.

 

Aitoa koivuntuoksua saunaasi saat Emendon kuivatuista koivunlehdistä. Pakkauksessa 4 koivurouhepussia. Hauduta pussia lämpimässä vedessä ja saat aidon koivun tuoksun saunaasi. Ei suositella koivuallergikoille.

Suosittelemme myös