fbpx

Kesäilmettä saunaan

Emendo kesäuutuudet löytävät tiensä myymälöihin pikkuhiljaa huhtikuusta alkaen. Uutuustuotteita on saatavana ympäri suomea hyvin varustelluissa tavarataloissa ja marketeissa.

 

Ihastuttavana uutuutena valikoimiimme tulee Löylytuoksu Kesän hedelmät 500 ml. Siinä yhdistyvät rauhoittava sitruuna sekä raikastava mandariini. Löylytuoksua lisätään n. ½ dl kiululliseen vettä (n.3 l), käytetään tavallisen löylyveden tapaan. Löylytuoksu on valmistettu Suomessa. Valittavanasi on myös muita kesäisiä tuoksuja: Kesäsauna 500 ml sekä keskikesän juhlaan Juhannussauna 500 ml. Tuoksut on valmistettu aidoista 100 % eteerisistä öljyistä, eivätkä sisällä synteettisiä hajusteita (parfum).

 

Kesäkaudella saunoista löytyy suloinen saunahiiri. Hiiri asetetaan saunan lauteille tai ikkunalle, kuppiin tiputetaan 2–6 tippaa saunatuoksua, joka sisältyy samaan pakkaukseen koristeen kanssa. Saunan lämmössä öljy haihtuu ja levittää hyvää tuoksua. Valikoimissa myös muita veikeitä saunakoristeita.

 

Saunaan kesäksi hillityt pefletit, laudeliinat ja saunatyynyt uusissa kesäväreissä sinisillä, vihreillä tai ruskeilla raidoilla. Tekstiilimme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista (pellava 60 %, puuvilla 40 %). Pellavatekstiilit imevät hyvin kosteutta ja hylkivät likaa sekä kestävät kovaa kulutusta ja toistuvaa pesua.

Suosittelemme myös