fbpx

JOULUA KOHDEN

Syksy on alkanut tiputtamaan lehtiä puista, ja ilma muuttunut kosteammaksi ja kylmemmäksi. On aika kaivaa taas kynttilät esiin tunnelmaa ja lämpöä luomaan sekä kömpiä lämmittelemään tuoksuviin löylyihin.

 

Saunassa uudet tuoksut ilahduttavat aina. Tänä talvena saunoissa tuoksuvat uusina Löylytuoksu Polka 500 ml sekä Joulupukin virallinen saunatuoksu 10 ml. Myös vanhat tutut tuoksut löytyvät taas markettien hyllyiltä. Tuoksut ovat loistavia lahjaideoita ja tuliaisia saunojille. Tuoksumme on valmistettu aidoista 100 % eteerisistä öljyistä. Saunatuoksut ja löylytuoksut eroavat toisistaan sisällöltään ja käyttötavoiltaan. Löylytuoksua sekoitetaan kiululliseen vettä n. ½ dl ja käytetään tavallisen löylyveden tapaan. Saunatuoksua taas lisätään 2-6 tippaa löylykauhalliseen vettä. On makuasia kummasta pitää enemmän.

 

Tuoksujen ohella saunomista voi piristää esimerkiksi muuntelemalla saunan ilmettä saunatekstiilejä sekä kiulua ja kauhaa vaihtamalla. Valikoimiimme tulee jouluksi tummanharmaa teräskiulu ja -kauha puisella tummalla kahvalla. Teräs on materiaalina luja ja kestävä. Jotta kiulut ja kauhat säilyvät hyvinä pitkään, on tärkeää muistaa aina tyhjentää ja kuivata kiulu sekä kauha saunomisen päätyttyä ja jättää kuivumaan lauteille nurinpäin.

 

Olemme uudistaneet Muumi sarjaamme uusilla, ruskeilla pefleteillä. Uudet muumi- sekä haisuli-pefletti on suunniteltu Tove Janssonin alkuperäispiirustusten pohjalta ja ne ovat aitoja ©Moomin Characters™ -lisenssituotteita. Peflettien materiaaleina on käytetty korkealaatuista pellavaa 60 % ja kierrätettyä puuvillaa 40 %.

 

Peseytymiseenkin tullee jotain uutta. Narusaippuoistamme pitävien iloksi tuomme valikoimiimme pirteän Sitruunalta tuoksuvan saippuan. Saippuassa olevan narun ansiosta saippua on kätevä ripustaa roikkumaan vaikkapa kylpyhuoneeseen tai keittiöön.

 

Muista myös hemmotella jalkojasi kiireisen arjen keskellä. Kokeile uutta Kaura jalkakylpyämme väsyneille ja turvonneille jaloille tai miksi koko keholle. Lisää 1 rkl kylpysuolaa pesuvadilliseen lämmintä vettä j aliota jalkojasi n. 10 minuuttia. Huuhtele ja kuivaa hyvin. Jatka hoitavalla kaura jalkavoiteella ja jalat kiittävät.

 

Saunatuotteitamme on saatavana ympäri suomea hyvin varustelluissa tavarataloissa ja marketeissa.

Suosittelemme myös

[juicer name="emendooy" after="translateJuicer()"]